+40 727 408 228 contact@ibizastyle.ro

Your Hairstyle is your image for the first 10 seconds by a meeting.

Se stie ca doamnele isi pretuiesc podoaba capilara foarte mult. Din aceasta cauza, salonul Ibiza Style, foloseste produse profesionale iar personalul este instruit sa-si sfatuiasca clientii in ingrijirea de dupa plecarea din salon.

Hairstyle scurt si Tunsori pentru 2017

Buclat maro Bob cu sfaturi utile Blonde
Women Hairstyle 2017 Ibiza Style Acesta este un alt model de tunsoare bob gradat. Aceasta tunsoare si vopsire de par maro zemos se lucreaza din partea mai scurta spre partea mai lunga din spate, iar vârfurile acestui păr au o culoare blondă superba, creând efectul cel mai minunat, de par de culoare însorită. Parul este vag fluturat de sus în jos în crearea acestui stil relaxat uimitor pe care noi pur și simplu il adoram.

Ombre maro deschis si tunsoare choppy bob

Women Hairstyle 2017 Ibiza Style În mod evident părul este ondulat-aproape cret chiar. Fiecare culoare si taiere pe care am facut-o a fost gandita pentru a scoate in evidenta imaginea de final a acestei minuate coafuri. Acesta este un alt mod de a face o lucrare ombre cu tratament de culoare pentru tine. Am combinat o culoare maro inchisa si luminata pentru aceasta coafura.

Boy-cut Blonde cu argintiu

Women Hairstyle 2017 Ibiza Style Iată un pixie cut tăiat foarte scurt și periat in tendinta 2017. O coafura sexi si masculina in acelasi timp, potrivita pentru doamne si domnisoare cu atitudine. La aceasta culoare contemporană s-a folosit o baza de culoare roz la rădăcină si amestecata cu bej cu straturi blonde de argint!

Aceste coafuri si frizuri sunt doar cateva din cate salonul Ibiza Style si echipa acestuia va pune la dispozitie.

Va asteptam sa incercati noile trenduri in hairstyle pentru acest an.