+40 727 408 228 contact@ibizastyle.ro

Your perfect Make-Up

Make-up by Ibiza Style

De ce sa alegi un machiaj profesional?

Tocmai pentru acea imagine de neegalat, pentru ca tu sa fii “sora miresei” si despre tine sa se vorbeasca cand se deschide subiectul evenimentului. Si atunci pentru aceasta imagine trebuie sa apelezi la un specialist respectiv un make-up artist.

La acelasi evenimentpoti sa observi si domnisoara de onoare, care nu are nimic iesit din comun, in niciun caz un  machiaj profesional, o tipa obisnuita, nimic iesit din comun. Dar pentru ca tu nu vrei asta, te vei duce si vei apela la un make-up artist.

Cine este si ce face un Make-Up artist?

Un make-up artist este un artist profesionist care utilizează mediile aplicate pe piele pentru a transforma sau îmbunătăți aspectul unei persoane. Make-up artisti sunt adesea denumiti cosmetologi sau cosmeticieni, dar sunt diferiti prin faptul că aceștia se specializează numai în make-up și de obicei nu oferă alte servicii, cum ar fi părul sau unghiile.

Industria de divertisment și de moda are în prezent cea mai mare marja de make-up artiști de astăzi. Make-up artistii pot fi angajați de o companie, un individ, sau să lucreze ca artiști independenți plătit pentru fiecare loc de muncă. În zone de divertisment mari, make-up artiști au uniuni și asociații din care fac parte.

Ce face un make-up artist?

Un artist de make-up trebuie să transforme cu pricepere ”panza” umană în aspectul dorit într-un interval de timp alocat. Ei vor lucra adesea cu clienții lor, pentru a îmbunătăți caracteristicile lor fizice și de a crea un aspect perfect. Profesionisti și bine dotati, make-up artiști pot servi ca editorialiști si editori pentru frumusete si stil in reviste.

Un artist de make-up trebuie să aibă o gamă largă de competențe comune, dar se pot specializa în mai multe tipuri diferite de make-up și tehnici de aplicare, inclusiv:

Efecte speciale
Protezare
Teatral
Moda de lux
Airbrushing
lumina de îndoire
Înaltă definiție
Pentru efectele speciale de make-up, artisti petrec ore in cursuri de dezvoltare pentru a ajunge la produsul finit dorit. De multe ori ei lucreaza cu proteze si pot petrece cateva ore, creând iluzia tediously perfectă.

Asa ca tine minte si cand vrei sa-ti faci un machiaj pentru un eveniment, gandeste-te de doua ori la cine vei apela.