+40 727 408 228 contact@ibizastyle.ro

Ibiza Style Tratamente Cosmetice

Tratamente cosmetice – ingrijirea tenului si a pielii

Afla care sunt cele mai eficiente tratamente cosmetice si foloseste-le pentru ingrijirea tenului si a pielii. Descopera noi tratamente de infrumusetare si apeleaza la produse cosmetice naturale pentru a-ti mentine sanatatea si frumusetea!

CosmeticaCosmeticaCosmeticaFiecare dintre noi am incercat un tratament cosmetic efectuat la salon si am aflat pe “propria piele” cum tehnologia se pune cu gratie in slujba frumusetii! Exista o singura conditie pentru ca acest tratament sa aiba efect. Rezultatele sunt spectaculoase din punct de vedere al aspectului pielii numai in conditiile urmarii unui tratament periodic.
Stralucirea si finetea impecabila a tenului se pot obtine mai usor ca niciodata cu ajutorul combinelor cosmetice de ultima generatie. Ofera o ora din timpul tau cosmeticienei tale pentru a avea o stare de spirit mult mai buna.

Unul dintre motive este curatarea periodica a tenului facuta de profesionisti. Fie ca ai tenul uscat sau gras, o dermoabraziune sau exfoliere usoara va fi mereu recomandata. Modul in care sunt aplicate tratamentele speciale cu substante active potrivite tipului tau de ten sunt foarte importante. Sa nu uitam ca sunt anumiti pasi de urmat ce nu trebuie “sariti”.

Un alt motiv este folosirea combinelor cosmetice – acele aparate care prin functiile lor complexe ajuta ca tratamentele faciale sa patrunda cat mai bine in piele. Cu siguranta le-ai mai intalnit atunci cand ai fost la cosmetica si nu le-ai dat atentia cuvenita, dar stiai exact la ce folosesc?